Bij NO31 bieden we de perfecte locatie voor allerlei evenementen. Of je nu een zakelijke bijeenkomst, een gezellige borrel, een teambuilding-workshop of een intiem privé-diner organiseert, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze sfeervolle ruimte staat tot je beschikking en we zorgen ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.


Workshops
Heb je een inspirerende workshop in gedachten? Bij Ons Evenementenverhuur creëren we graag de ideale setting voor jouw workshop. Onze ruimte biedt voldoende plaats voor creativiteit en interactie. Daarnaast zorgen we voor alle benodigdheden, van audiovisuele apparatuur tot flip-overs en schrijfmaterialen. Laat ons weten welke workshop je in gedachten hebt, en wij zorgen voor een naadloze organisatie, zodat jij je volledig op de inhoud kunt concentreren.


Privé Dining
Wil je een bijzonder diner organiseren voor familie, vrienden of zakenpartners? Onze privé-dining service biedt een intieme en stijlvolle omgeving waarin je kunt genieten van culinaire hoogstandjes en goed gezelschap. Onze chef-kok bereidt met liefde een heerlijk menu dat aansluit bij jouw wensen en die van je gasten. Samen met ons attente personeel zorgen we ervoor dat je avond vlekkeloos verloopt en je enkel hoeft te genieten van een smaakvolle en memorabele ervaring.


Werkoverleg
Voor zakelijke werkoverleggen bieden wij de perfecte locatie die inspiratie en productiviteit stimuleert. Onze ruimte is uitgerust met moderne voorzieningen en een comfortabele omgeving, ideaal voor effectieve vergaderingen en brainstormsessies. Ons team staat klaar om te zorgen voor koffie, thee en andere cateringbehoeften, zodat je je volledig kunt richten op de besprekingen. Bij Ons Evenementenverhuur creëren we een professionele omgeving waarin jouw werkoverleg tot een succes wordt gemaakt.


Borrel
Vier je graag met collega's, vrienden of familie? Onze ruime locatie biedt de perfecte ambiance voor gezellige borrels en feestelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag of gewoon een informele samenkomst, bij Ons Evenementenverhuur zorgen we voor een ongedwongen en gastvrije sfeer. Ons ervaren team staat klaar om je te assisteren bij het samenstellen van de ideale borrel, inclusief heerlijke hapjes en drankjes, zodat jij en je gasten een onvergetelijke tijd tegemoet gaan.Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen van jouw evenement een grandioos succes kunnen maken!

Volg ons